NAVŠTIVTE NÁS NA FOR GARDEN 2024

NAVŠTIVTE NÁS NA FOR GARDEN 2024
07. 04. 2024

Míříme na FOR GARDEN i s naší novinkou

Přijďte si vybrat to nejlepší pro vaši zahradu. Od 11. do 14. dubna proběhne 17. ročník veletrhu zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky. A my budeme opět u toho i s naší žhavou novinkou SKYSPACE GLASS EVO! Najdete nás v hale č. 5 na stánku A 9.

Poznejte ji jako první

Náš nejnovější produkt SKYSPACE GLASS EVO představíme v kombinaci s bezrámovým posuvným zasklením MOVE, které společně tvoří důmyslnou kombinaci pro dokonalý odpočinek. Nové technologické řešení krokví umožňuje využít zasklení střechy pergoly až do hloubky 4,3 metrů

Co dalšího si prohlédnete?

Na veletrhu nebudou chybět ni další produkty z naší dílny. Přijďte si prohlédnout zimní zahradu SKYGARDEN s elegantním rámovým zasklením FRAME, špičku mezi bioklimatickými pergolami SKYLINE se screenovou roletou ZIPEX nebo náš plot PROTECT spolu s bránou ALGATE.

Veletržní sleva

Na našem stánku je skryta speciální veletržní sleva! Pokud ji objevíte a zašlete poptávku na novou pergolu během trvání veletrhu, získáte okamžitou mimořádnou slevu. Tato jedinečná příležitost vám umožní získat špičkovou pergolu za jedinečnou veltržní cenu. Nnavštivte náš stánek a využít této skvělé nabídky.

Vyzvedněte si vstupenku ZDARMA

Vstupenky zdarma ke stažení najdete ZDE.

  • Kdy: 11.–14. 4. 2024
  • Kde: PVA EXPO PRAHA Letňany
  • Otevírací doba: čtvrtek–sobota 10.00–18.00, neděle 10.00–16.00

Podobné články