Zimní slevy nekončí. Akce ukončena.

Zimní slevy nekončí. Akce ukončena.
01. 03. 2023

Nakupte u nás s 20% slevou. AKCE UKONČENA.

Jaro je za rohem a s ním pozvolna přichází i období grilování, rodinných setkání a relaxování na prosluněné zahradě. Zvažujete pořízení nové pergoly, nebo chcete vylepšit tu, která už vám stojí u domu? My vám rozhodování usnadníme. Se zimou se totiž loučíme nabídkou, které se jen těžko odolá. Všechny naše produkty díky předsezónní slevě pořídíte do 31. března s 20% slevou.

Vyberte si pergolu na míru 

Hledáte moderní a funkční zastřešení v minimalistickém designu? Vsaďte na první volbu našich zákazníků. Bioklimatickou pergolu SKYLINE v luxusním hliníkovém provedení s pohyblivými střešními lamelami, pomocí kterých si sami regulujete množství dopadajícího slunečního světla. Během pár okamžiků si tak v případě potřeby na terase vytvoříte příjemný stín.

Příznivcům vrcholné elegance a nezaměnitelného stylu doporučujeme zabrousit do sekce zasklených pergol. Tyto pergoly skvěle ochrání před letní přeháňkou a budou zaručenou ozdobou každého domu či zahrady.

Máte menší rozpočet, ale přesto toužíte po kvalitě a eleganci? Zapomeňte na zbytečné kompromisy. Polykarbonátové pergoly ESPACE a SKYSPACE jsou tu přesně pro vás.

Vylepšete si svou odpočinkovou zónu 

Máte už pergolu, nebo si tu novou chcete ještě trochu doladit? Nahlédněte do kategorie příslušenství a vyberte si produkty, kterými ji posunete na novou úroveň. Praktické a stylové doplňky jako je screenová roleta, bezrámové zasklení nebo posuvný slunolam přidají na komfortu i jedinečnosti vaší zahrady či domu.

Potřebujete poradit? 

Spojte se s námi nebo nás rovnou navštivte v jednom z našich showroomů, kde si můžete naše produkty v klidu prohlédnout a na vše se doptat. Najdete nás v Praze, Olomouci, Frýdku-Místku a nově také v Brně. A nezapomeňte, že do konce března to máte o pětinu levnější.

Podobné články