MÍŘÍME NA FOR GARDEN 2023

MÍŘÍME NA FOR GARDEN 2023
21. 03. 2023

Výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech hostí od 30. 3. do 2. 4 2023 už 16. ročník veletrhu zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky, známý jako FOR GARDEN. A my u toho letos nebudeme chybět.

Těšte se na žhavou novinku i oblíbené stálice 

Na našem stánku se budete moci naživo seznámit s trojicí produktů. Vlajkovou loď, bioklimatická pergola SKYLINE, vám předvedeme v plné parádě v kombinaci s bezrámovým posuvným zasklením MOVE a screenovovou roletou ZIPEX

Zástupcem neméně oblíbených polykarbonátových pergol na FOR GARDEN bude SKYSPACE

Zajímá vás, jakou novinku z naší dílny v tomto roce přineseme? Čekání je u konce. Na veletrhu poprvé světu představíme náš nejnovější produkt - solární CARPORT. Elegantní přístřešek na auto doplněný o fotovoltaické panely, o kterém vám už brzy povíme více – nezapomeňte sledovat náš blog nebo sociální sítě.  

Mimo to si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet, jak snadno lze ovládat prvky stínící techniky pomocí aplikace Somfy v chytrém telefonu.

Solární CARPORT

Potkejte se s námi 

Přijďte se za námi podívat a prohlédnout si vše hezky zblízka. Rádi zodpovíme vaše dotazy a popovídáme si o vašich představách a možnostech u sklenky něčeho dobrého z našeho baru. Těšíme se na vás! Najdete nás od čtvrtka 30. 3 do neděle 2. 4 na FOR GARDEN, v hale číslo 2 (stánek A14)

Vstupenky jsou již v předprodeji za zvýhodněnou cenu. Kromě FOR GARDEN se s ní dostanete i na souběžně probíhající veletrhy FOR INTERIOR a DESIGN SHAKER.

Vstupenky ZDARMA ke stažení zde.

Podobné články