AL Pergoly na veletrhu For Arch 2023

AL Pergoly na veletrhu For Arch 2023
06. 09. 2023

Chystáte se na prestižní stavební veletrh, který se uskuteční od 19. do 23. září 2023 na Výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech? Budeme tam a těšíme se na setkání s vámi!

Odhalíme nové produkty

Náš stánek naleznete v hale 3, stánek číslo 3A11. Představíme vám naše nejnovější produkty pro vaši zahradu. Přijďte si prohlédnout sezónní zimní zahradu SKYGARDEN, hliníkovou bránu ALGATE a hliníkové ploty PROTECT. Tyto tři novinky jsme světu ještě neukázali, buďte první a řekněte nám, jak se vám líbí. Těšíme se na vaše reakce.

Novinky i ověřené bestsellery 

Kromě novinek budeme na veletrhu prezentovat také luxusní bioklimatickou pergolu SKYLINE. Tu vám ukážeme v plné parádě včetně příslušenství jako je bezrámové zasklení MOVE a screenové rolety ZIPEX. A nezapomeňte, že zde bude k vidění také naše novinka z posledního veletrhu – Solární CARPORT, přístřešek na automobil doplněný o fotovoltaické panely.

Poznejte moderní technologie v praxi 

Naše výstava bude interaktivní. Kromě obdivování a důkladného prohlížení nových produktů vám dáme možnost si vyzkoušet, jak jednoduše a hravě můžete ovládat jednotlivé prvky vaší budoucí pergoly díky moderním technologiím. Stavte se k nám na během For Arch a přesvědčte se na vlastní kůži.

Setkáme se na veletrhu 

Rádi vás uvidíme na našem stánku 3A11. Přijďte se na vše podívat hezky zblízka. Budete mít možnost se doptat na vše, co vás zajímá, a rádi s vámi budeme diskutovat o vašich představách a projektech. To vše se sklenkou něčeho dobrého z našeho baru.

Vstupenky ZDARMA ke stažení zde.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Podobné články