Najdete nás na veletrhu ForArch 2022

Najdete nás na veletrhu ForArch 2022
12. 09. 2022

Náš stánek nepůjde přehlédnout :-)    

Najdete nás hned u hlavního vchodu v Hale 3.
Stavební veletrh FOR ARCH se uskuteční od 20.9. do 24.9. 2022 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. 


NOVINKA - Představíme náš nejnovější produkt bezrámové posuvné zasklení MOVE

Na instalaci naší pergoly ukážeme, jak můžete stěny pergoly doplnit posuvným bezrámovým systémem MOVE, který plní funkci ochrany proti větru a dešti. Kalená bezpečnostní skla zaručují vysokou odolnost proti větru i nárazu předmětem. 

MOVE představuje špičkový bezrámový systém, který obsahuje pouze nerezové komponenty, kvalitní ložiska a nerezové pojezdové kolejničky a tvoří vrchol české výroby zasklení.


Aplikace MyPergola

Společnost AL Pergoly, jako technologický lídr na Českém trhu, představuje nový rozměr propojení se zákazníkem a jeho pergolou pomocí chytrého telefonu nebo počítače.

Pro všechny naše pergoly nově nabízíme možnost napojení na online systém, kde je možné sledovat průběh realizace objednávky nové pergoly od jejího zaměření, přes výrobu až po finální montáž.  

MyPergola nabízí možnosti online objednání příslušenství nebo pravidelných servisních kontrol našimi odborníky. Aplikace zobrazuje v cloudu veškerou technickou dokumentaci pergoly a její technické parametry včetně záruky a výrobních čísel..


Na kole štěstí si můžete vytočit dovolenou v Egyptě nebo Zanzibaru 

Každému, kdo navštíví náš stánek, umožníme vytočit si na kole štěstí zajímavé ceny. Mezi nejhodnotnější ceny patří možnost strávení 10 dnů dovolené v Egyptě nebo Zanzibaru.  

Podmínkou pro získání dovolené v našem resortu v Zanzibaru je objednávka pergoly v min. hodnotě 500 tis. Kč bez DPH, resp. v min. hodnotě 400 tis. Kč bez DPH pro dovolenou v našem resortu v Egyptě. Maximální délka pobytu je 10 dní a společnost AL Pergoly zajistí ubytování (cena letenky není zahrnuta) v předem dohodnutých termínech.


Těšíme se na vás! 

Přijďte nás navštívit, dát si s námi sklenku dobrého pití, prohlédnout si naživo naše pergoly a roztočit kolo štěstí.  Neváhejte a stáhněte si zdarma elektronickou vstupenku na veletrh ForArch.

Podobné články