7 DOBRÝCH DŮVODŮ PROČ SI POŘÍDIT HLINÍKOVOU PERGOLU

7 DOBRÝCH DŮVODŮ PROČ SI POŘÍDIT HLINÍKOVOU PERGOLU
11. 08. 2022

Proč si pořídit hliníkovou pergolu? Zde je sedm dobrých důvodů:

1 - Hliníkové pergoly díky svému materiálu vynikají lehkostí, ale zároveň velkou únosností a výdrží. Na rozdíl od ocelových nebo dřevěných konstrukcí je hliníková konstrukce lehčí, profily jsou subtilnější a nezabírají tolik místa. Spoje jsou prováděny z nerezové oceli nebo hliníkových odolných svarů.

2 - Hliník nerezaví, a v kombinaci s povrchovou úpravou práškovou barvou ( komaxitem) nedegraduje. Můžete si tedy být jistí, že Vaši pergolu nemusíte po několika letech znovu natírat, nebo ošetřovat proti plísním, nebo korozi.

3 - Práškové lakování je nejen nejekologičtější formou povrchové úpravy hliníkových konstrukcí, ale je vysoce odolné proti otěru a povětrnostním vlivům. Záruka lakoven na provedení práškového laku je u dobrých lakoven 10 let.

4- Na výběr jsou různé typy barev : matné, lesklé, ale nejvíce se v poslední době užívají strukturované barvy s povrchovou texturou a také metalickým odleskem, díky kterému pergoly vypadají opravdu luxusně. Také je možné nechat si vyrobit pergolu v lakování systémem Decoral, který umožňuje velmi věrnou imitaci dřeva, nebo různých materiálů, popřípadě obrázků, v tomto případě jsou možnosti prakticky neomezeny...

5 - Hliníkové pergoly se vyrábí v mnoha provedeních a vybrat z nabídky různých typů může opravdu každý. Na výběr jsou bioklimatické pergoly s naklápěním lamel, zasklené pergoly, pergoly s polykarbonátovou krytinou, baldachýnové pergoly atd...

6 - Hliníkovou pergolu jde kombinovat s mnoha typy stínící techniky jako jsou boční screenové rolety nebo střešní markýza. Pergolu také můžete uzavřít posuvným zasklením a docílit tří-sezóní zimní zahrady.

7 - Hliníkové pergoly jsou jednoduše omyvatelné, jejich čištění je velmi jednoduché a rychlé.


Podobné články