Příběh jedné zakázky aneb proč se kvalita vyplácí

Příběh jedné zakázky aneb proč se kvalita vyplácí
25. 04. 2023

Často saháme po levnějším řešením, abychom ušetřili. Ne vždy se takový krok vyplatí. V případě, kdy pořizujeme něco, co má sloužit dlouho, například nábytek, elektronické spotřebiče nebo pergola, to platí dvojnásob.

Důvodům, proč se lidé v případě nákupu pergoly uchylují k hobby variantám, rozumíme. Komu by se ostatně nelíbilo dát ji jednoduše do nákupního košíku, ideálně toho virtuálního v e-shopu, a s příslibem snadné montáže za pomoci dodaného manuálu mít za chvíli hotovo. Mnete si ruce nad tím, kolik jste ušetřili a vše vypadá růžově, dokud pergolu nezačnete opravdu využívat. V ten moment zjistíte, že stínění není tak dokonalé, jak jste očekávali, támhle vám zatéká, při mírnějším větru něco vrže a po chvíli si začnete dokonce všímat únavy a opotřebení materiálu.

V minulých týdnech jsme u zákazníka narazili přesně takový případ. Před domem mu ještě donedávna stála pergola z hobby marketu, se kterou nebyl spokojen. Oslovil nás, protože se nakonec rozhodl ještě jednou do pergoly zainvestovat a vyměnit ji za novou. Klientovi jsme doporučili profesionální řešení na míru v podobě polykarbonátové pergoly, která představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají cenově dostupné, ale stále kvalitní přístřeší. Rozhodnutí nakonec padlo na hliníkovo-polykarbonátový model ESPACE.

Náš příběh má pro klienta šťastný konec. Nová pergola na míru je funkční, estetická, plní všechny představy pro příjemný odpočinek a během jednoho dne byla smontovaná. Nese s sebou navíc oproti své „hobby předchůdkyni“ další výhody – větší komfort, je bezúdržbová a hlavně vydrží navždy. Pokud jste v podobné situaci a zvažujete, které variantě dát přednost, můžete si z tohoto článku vzít ponaučení. Jsou chvíle, kdy se zkrátka vyplatí na kvalitě nešetřit. Ona se vám ta investice vrátí.

TIP: Než se vydáte koupit hotovou pergolu z hobby marketu, zkuste se nejdříve pobavit s profesionály z oboru. Poradí vám s řešením na míru přímo vašim požadavkům a potřebám.

Podobné články